Du er så tæt på at tage beslutningen, der ændrer dit liv!

Nøglen til at du bliver fri og slipper bagagen!

5

Det handler om dig.

Alt fokus går på at give dig mere end du nogensinde kan forstille dig. Det er den eneste måde du vil se fremskridt når alt andet har fejlet!

5

Effektivt og resultat orienteret.

Virkningen skal ikke baseres på om du kan lide det eller ej. Når angsten stopper eller depressionen løfter, har vi gjort vores arbejde godt nok.

5

Uddannet psykolog

Andreas er uddannet Cand. Psych ved Århus Unviersitet og har en Bsc in Psychology fra Reading University, UK. Han har løbende videre uddannet sig i mindfulness etc. Dog er nøglen til den effektive behandling hans vilje til at gøre mere for hans klienten end nogen anden!

5

Spild ikke tiden.

Hver dag ønsker folk en ændring og bruger år hos terapeuter og kommer ingen vejne. Øjeblikket du vågner, begynder du at forstå den unægtelige sandhed, at du er skabt til at elske ubetinget! Her viser vi dig, hvordan det er muligt for dig.

5

Værktøjet

Fundamentet for Wordwide Psychologist er helt simpelt at give mere end nogen anden er villig til at gøre. Værende fortabt og forvirret uden nogen kontrol over, hvordan man ændrer det, vi giver dig de værktøj, redskaber og strategier der har vist sig effektive over tid.

5

Tag kontakt

Nu har du en god ide, om hvem vi er, og hvad vi laver. Vi tilbyder terapi over telefon og Skype, der er af en kvalitet ulige nogen anden du har hørt om. Hvis du stadig har spørgsmål, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag øvelser der potentielt vil ændre dit liv for evigt!

Camilla

Glæden er blevet mit fokuspunkt!

Hej jeg hedder Camilla og er 22 år. Jeg har i en længere periode haft det rigtig dårligt psykisk og har hverken haft overskud til at søge glæden eller se glæden i mit liv. Jeg har prøvet mange forskellige ting, for at få glæden tilbage, men synes jeg har mødt en mur hver gang. På et tidspunkt er der en, der presser mig til at ringe til Andreas, men jeg var meget skeptisk og orkede ikke prøve mere, for jeg havde allerede en hypotese om, at det igen ville være en mur jeg ville løbe ind i. Men jeg endte med at gøre det på grund af pres. Det viser sig, at Andreas lige var den hjælp jeg havde brug for! Det Andreas kan, er at han igennem samtalen, fik vendt mit fokuspunkt. 

Mit fokus har i lang tid været, at jeg ikke kunne finde ud af noget og var intet værd. Men Andreas motiverede mig til, at vende mit fokuspunkt til at være glad, hvilket gør at hver dag kommer der mere og mere glæde ind i min hverdag, og giver mig selv lov til at være glad. Når jeg snakker med Andreas handler det ikke om hvor synd det er for mig, men om at jeg har et valg og indflydelse på mit liv, så hvis jeg vil ændre noget så skal jeg selv gøre det, og hertil har Andreas hjulpet mig. Han har givet mig den støtte jeg havde brug for, metoder jeg kunne bruge og redskaber til at opnå det liv jeg gerne vil have.

Jeg har altid gået og håbet på, at der på et tidspunkt ville komme nogen der kunne hjælpe mig, og fortælle mig hvad jeg skulle gøre, så alt kunne blive godt. Men gennem Andreas har jeg fundet ud af, at det er mig selv der er herre over mit liv, og derfor skal jeg selv skabe det liv jeg vil have, det var der ikke andre der kunne komme og gøre. Det krævede at jeg ændrede min tankegang og så mit liv med et nyt perspektiv, og det har Andreas hjulpet mig med at se. Ting man synes er svære og uoverskuelige får Andreas til at virke spændende, simple og overskuelige.

 

Camilla Part 2

Andreas ligger meget vægt på, at han sammen med mig finder ud af, hvad der er mine behov, og hvordan jeg får dem opfyldt.

Han er en humør bombe og det er svært at forklare, hvad det er der gør at en samtale med Andreas virker, men min konklusion må være, at det er Andreas som person der gør det. Hans væsen er rolig, glad, energisk, nysgerrig, empatisk, varmt, engageret og autentisk. Efter min første samtale med Andreas var han allerede kommet ind i mit hoved, fordi gennem hele samtalen med ham, havde han haft energi til at få mig til at grine, lige når jeg var ved at tude. Så hver gang jeg havde lyst til bare at ligge mig ned og tude, fik han mig til at grine selv om han ikke var tilstede, men hans stemme var trængt ind i mit hoved, og jeg kunne høre de ting han sagde. Andreas har helt klart været vendepunktet i mit liv. Det er ikke fordi jeg lever et liv på røde roser, men jeg har fået metoder til hvordan jeg kan skabe et liv på røde roser, og hvordan jeg håndter det at være ked af det.

Det der er det bedste ved at snakke med Andreas, er at han bruger sig selv og sin personlighed. Man føler ikke han sidder med et papir foran sig, med de ting han har lært han skal sige og gøre, men han høre på hvad man siger, og ud fra det snakker han og bruger sig selv personligt til at hjælpe en med at opnå sine mål. Det gør det nemmere at vise hvem man selv er, især fordi at samtalen foregår over telefon så man kan sidde og ligne lort i sin seng og bare snakke uden at skulle have overskud til at møde op et sted og se okay ud. Der er rum for at kunne være afslappet og vise hvem man er uden at skulle tage en maske på.

Jeg kan kun varmt anbefale Andreas og jeg tror aldrig du vil fortryde at tage kontakt til ham!

Susan

Jeg har været så heldig at finde Andreas på nettet. Efter 2 år med mere eller mindre angst, og efter at have prøvet psykolog ca. 15 timer uden effekt. Efter at have prøvet angst medicin i 4 mdr, vejrtrækningen, yoga, total omlægning af mit liv, mindfulness samt meditation, tænkte jeg, hvordan får jeg styr på det her.

Jeg valgte Andreas grundet hans uddannelse og indsigt i kognitiv terapi. Jeg benyttede mig af tilbuddet på 20 min. Gratis samtale, for at finde ud af, om vi havde kemi. Allerede efter disse 20 min. Følte jeg en utrolig ro. Andreas er tilstede, og ved lige, hvad der skulle til for at hjælpe mig. Første samtale varede godt 2,5 timer, og her fik jeg et gevaldigt skub i den rigtige retning. Jeg fik en aha oplevelse, og begyndte at forstå, hvor enkelt det er, at slippe fri af angsten. Min angst har været ved mange mennesker, besøg hos læge, møder hvor jeg skulle møde andre og performe. Altså en form for præstationsangst samt sygdomsangst. En mærken efter hele tiden, i stedet for bare at være.

Efter 3 samtale har jeg ikke haft angst mere. Kroppen prøver til stadig, men de er let for mig nu at sige nej til angsten, for som Andrea har lært mig, der er ikke noget alternativ. Det er mig, der styrer mit liv, jeg fejler ikke noget, men han har lært mig at flytte fokus over på andre, mere vigtige ting. Andreas er utrolig nærværende, lyttende og særdeles nysgerrig på andre mennesker. Han er tilstede og man får en følelse af, han er der for dig, samtidig med, jeg synes han er utrolig dygtig, til det han gør. Jeg vil anbefale Andreas, til alle dem, der har brug for et skub i den rigtige retning.

Sidse

Andreas er ikke som de andre psykologer der har været i mit liv. Andreas ser mig for den jeg er. Andreas er genial. Det er så simpelt. Han ser mig for mig og ingen andre. Og når først han har set en, så slipper han ikke en, før man er klar til at gå videre ud i livet.

Andreas ser mig for mig, og ikke for det problem jeg havde med i bagagen.

Andreas vist mig vejen igennem mit mørke. Han fik mig til at indse, at jeg ikke var et problem, men at jeg havde et problem.

Andreas er den eneste psykolog der aldrig har dømt mig, mine følelser og mine tanker. Han har vist mig, at jeg var god nok hele tiden og at jeg med de rigtige redskaber kunne skabe min egen lykke. Andreas viste og lærte mig, at jeg ikke var forkert. Jeg var helt perfekt som jeg jeg sad der i min sofa.

Andreas er ikke som andre psykologer jeg har mødt. Han er imødekommende, åben og nysgerrig, men vigtigst af alt, så er han ærlig. Så ærlig, at han sagde jeg var fuld af lort. Jeg var rasende indtil jeg indså, at han havde ret. Fra den dag rykkede jeg mig mere, end jeg nogensinde har gjort før. Sætningen, “Du er fuld af lort”, får mig stadig, til at indse sandheden.

Tina

Andreas er en ener!

Han har en yderst sjælden evne til at mærke og se det enkelte menneske og taler til ens hjerte.
Han er ærlig, kontant og glem alt om at romantisere dit traume, da han virkelig formår at klaske virkeligheden right in your face!

Til gengæld gør denne forholden til virkeligheden også, at nøglen til din personlige udvikling begynder.
Jeg stod midt i mit livs værst tænkelige scenarie og via visualisering forsvandt min smerte som dug for solen. Andreas’ mentaliseringsøvelser rykker i ens sind og krop. Ydermere er han så skarp på at stille de helt rigtige spørgsmål, som skaber et refleksionsrum, som danner et solidt fundament for forandring. Ikke bare en her og nu-forandring, men en forandring for livstid.

Han er nærværende, lyttende, skarp, humoristisk og skubber til én i en kærlig retning. Han rummer én på en altomfavnende måde samtidig med at jeg oplevede at få implementeret strategier til at komme videre i sit liv.

Andreas er helt unik ❤️ Han var min hjertestarter, da jeg havde allermest brug for ham og han efterlader et evigt minde, som jeg er dybt taknemmelig for!
Ikke som psykolog, men ham som menneske!

Emilie

Jeg kontaktede Andreas fordi jeg ganske simpelt havde brug for en at tale med. Jeg stod midt i en konflikt som jeg ikke kunne finde hoved og hale i, til trods for at jeg var centrum for det hele.

Ingen af de som var en del af det ville tale med mig og jeg kunne på ingen måde forstå hvorfor de handlede som de gjorde. Konflikten eksisterer stadig, men jeg har gennem få samtaler med Andreas fået en større forståelse for hvordan jeg kan navigere i det.

En af de ting jeg blandt andet bruger dagligt er “bedre spørgsmål giver bedre svar” Andreas har givet mig redskaberne til at komme videre til det liv som jeg gerne vil leve og selvom der stadig er et stykke vej så ved jeg hvilken retning jeg skal i.

Jeg har lært at forstå mine egne og andres behov. Det har ikke bare været en samtale med en psykolog eller coach, for mig har det betydet en livsstilsændring. Et nyt mindset. Jeg sætter kæmpe stor pris på det jeg har lært af Andreas og jeg ser frem til at han fremadrettet skal være min co-driver mod et bedre og mere givende liv.

Jeanette

Jeg har haft fornøjelsen af at have en samtale med Andreas og jeg må nok erkende jeg var lidt skeptisk omkring det, men jeg ville give det en chance. Og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det! Det lykkedes Andreas indenfor kort tid at ændre mit syn på mit liv og han gav mig lysten til at gøre noget ved det Han var så behagelig og samtidig have et smil på læben som gjorde at jeg hurtigt følte mig tryg ved ham..

Jeg har siden jeg snakkede med Andreas kun haft gode dage og det kan familien også mærke. Jeg fortryder på ingen måde at jeg tog snakken med Andreas og jeg har tænkt mig at fortsætte mit samarbejde med ham fordi jeg kan mærke han hjælper mig i den rigtige retning og giver mig de rette værktøjer til det. Jeg kan klart anbefale Andreas til andre og håber virkelig også at de andre han hjælper har lige så stor gavn af ham som jeg har Uden Andreas var jeg ikke kommet så langt. Han er fandme dygtig!

Marie

Mit forløb startede med en gratis, uforpligtende samtale. Over telefonen hvilket virkelig hjalp mig, da jeg er tryggest hjemme, som så mange andre. 

Andreas var lynhurtig til at skabe tillid og relation. Han deler følelser, personlige erfaringer og er i det hele taget et utroligt empatisk menneske. Samtidig er han yderst professionel, har en stor teoretisk vidensbank og så nok det jeg personligt er vild med, så call’er han bullshit, som jeg udtrykker det. Det er når man taler udenom, ikke går skridtet dybere, når man tror man kan snyde sig udenom. 

Efter Andreas er kommet ind i mit liv, er mit syn ændret, til det absolut bedre. Syn på mig selv, syn på mine medmennesker, syn på livet. Han er en utrolig støtte i mit univers og jeg har endnu ikke oplevet en samtale med Andreas, hvor jeg lægger slukøret røret på. Han ved hvornår han skal hjælpe mig op at stå og hvornår han skal give mig et gevaldigt spark bagi.

Line

Jeg har virkelig været glad for mit forløb ved Andreas. Endelig har jeg mødt en anderledes psykolog der kan forstå mig og hjælpe mig med de rette metoder til at få styr på alle de dårlige tanker i hovedet. Der var lige pludselig personligt nærvær og engagement fra en psykolog af som virkelig var givende for mig. Det virkede i hvert fald. Jeg lyttede li pludselig. På kort tid har jeg følt mig set, forstået og hjulpet. Og samtidig har jeg fået nogle værktøjer til at navigere rundt i mine tanker. Hvilket jeg bruger hver dag. Der kan jo faktisk være ro i livet. På trods af man lever med et stressfuldt job.

Jeg er slet ik tvivl om at Andreas er den psykolog jeg vil bruge fremadrettet. Min mand er vildt glad for mine samtaler med Andreas. Han kan hver gang mærke at det rykker noget i mig. Og at jeg blir mere rolig og glad. Noget han selv har prøvet på i mange år men aldrig er lykkedes med. Men vil så også sige at det hjælper, og er så meget nemmere at åbne sig når det foregår over tlf. I stedet for et klinisk værelse man skal gå ind i. Som bare indikerer. Du jo syg så.

Casper

Efter startet forløb hos Andreas, har jeg lært mere om mig selv, om hvordan mennesket og derved også hvordan jeg fungerer, psykisk. om hvordan jeg reagerer, og hvorfor jeg reagerer således. Og arbejder løbende og efter behov på de værktøjer der skal til for at komme ind til problemstillingen.

Jeg syntes Andreas har været god til at komme ind til sagens kerne, samt givet mig nogle værktøjer til at kunne håndtere situationerne når man står i dem. For mig som aldrig har været hos en psykolog før, og har klaret det via telefon af 30-40 minutter, passer det desuden fantastisk med mit skema.

Natasja

Jeg havde en meget slem jalousi der gjorde jeg ikke kunne få min hverdag til at fungere, jeg sad hjemme og kunne ikke komme ud af døren med mindre jeg skulle ned til ham eller havde snakket med ham. efter en samtale kunne jeg lige pludselig tage mig sammen til andet end at snakke med ham og se andre mennesker en ham. Så forvent et skide godt resultat!

Tina

or en uge siden havde jeg en gratis samtale med Andreas fra Worldwide Psychologist. Siden da har jeg fået lyst til ting som jeg før var bange for. Jeg har gjort ting jeg aldrig har gjort før og været i situationer som tidligere har givet mig angst (uden at blive angst).

Jeg er rykket mig, på én samtale! Det føles vildt at føle lyst til noget som jeg tidligere har flygtet fra.

Det er lidt som en drøm. Jeg føler mig stærkere og enorm modig. Jeg giver mig selv lov til ting og føler større frihed. Jeg valgte Andreas, fordi hans tilgang tiltrak mig og fordi jeg følte, at han kunne hjælpe mig og udfordre mig. Han levede op til mine forventninger

Helene

Jeg faldt over et af Andreas opslag på Facebook, hvor man kunne få en gratis telefonsamtale. Jeg tænkte- hvorfor ikke? Jeg har en del at arbejde med og tog chancen. Andreas viser sig at være en utrolig motiverende mand. Han er meget rolig, nærværende og kanon dygtig!

Han har styr på både teorien og følelserne og han ved lige hvordan han blidt (eller lige på) skal skubbe lidt for at få de følelser frem der gemmer sig helt inde i maven. Jeg ser frem til hver en samtale med spænding i maven, for jeg synes det er så produktivt og jeg får virkelig noget at arbejde med. Han får min varmeste anbefaling!

Instagram
Facebook