Vi har modtaget din ansøgning! Se venligst denne video nu.

“Andreas er genial. Det er så simpelt. Han ser mig for mig og ingen andre. Og når først han har set en, så slipper han ikke en, før man er klar til at gå videre ud i livet.”

– Sidse

Til dit nye jeg:

En besked fra Andreas

I mit liv er det at ændre menneskers fundament for livet ikke kun mit mål, men min mission! I flere år, har folk spurgt og spurgt om, hvornår jeg mon er klar til at give dem muligheden for at arbejde med mig. NU er det tid. Jeg glæder mig til at lære dig at kende snart…

Pernille

“Den kvinde jeg er gik i opløsning, smuldrede som et sandslot og blev revet med af bølgerne. 2 samtaler med Andreas har jeg haft. Jeg er glad helt ind i maven, jeg mærker mig selv igen og jeg mærker min datters smerte…”

Camilla

“Det er ikke fordi jeg lever et liv på røde roser, men jeg har fået metoder til hvordan jeg kan skabe et liv på røde roser, og hvordan jeg håndter det at være ked af det. Det der er det bedste ved at snakke med Andreas, er at han bruger sig selv og sin personlighed…”

 

Line

“Der var lige pludselig personligt nærvær og engagement fra en psykolog af som virkelig var givende for mig. Det virkede i hvert fald. Jeg lyttede li pludselig. På kort tid har jeg følt mig set, forstået og hjulpet…”

Instagram
Facebook