Camilla, er en ung kvinde der tog kontakt, fordi hverdagen var svær at rumme, og hun græd hver eneste dag. Det er med hendes accept, at jeg deler, hvad hun skrev om hendes opleves hos mig.

Glæden er blevet mit fokuspunkt! Hej jeg hedder Camilla og er 22 år. Jeg har i en længere periode haft det rigtig dårligt psykisk, og har hverken haft overskud til at søge glæden eller se glæden i mit liv.

Jeg har prøvet mange forskellige ting, for at få glæden tilbage, men synes jeg har mødt en mur hver gang. På et tidspunkt er der en, der presser mig til at ringe til Andreas, men jeg var meget skeptisk og orkede ikke prøve mere, for jeg havde allerede en hypotese om, at det igen ville være en mur jeg ville løbe ind i. Men jeg endte med at gøre det på grund af pres. Det viser sig, at Andreas lige var den hjælp jeg havde brug for!

Det Andreas kan, er at han igennem samtalen, fik vendt mit fokuspunkt. Mit fokus har i lang tid været, at jeg ikke kunne finde ud af noget og var intet værd. Men Andreas motiverede mig til, at vende mit fokuspunkt til at være glad, hvilket gør at hver dag kommer der mere og mere glæde ind i min hverdag, og giver mig selv lov til at være glad. Når jeg snakker med Andreas handler det ikke om hvor synd det er for mig, men om at jeg har et valg og indflydelse på mit liv, så hvis jeg vil ændre noget så skal jeg selv gøre det, og hertil har Andreas hjulpet mig.

Han har givet mig den støtte jeg havde brug for, metoder jeg kunne bruge og redskaber til at opnå det liv jeg gerne vil have. Jeg har altid gået og håbet på, at der på et tidspunkt ville komme nogen der kunne hjælpe mig, og fortælle mig hvad jeg skulle gøre, så alt kunne blive godt. Men gennem Andreas har jeg fundet ud af, at det er mig selv der er herre over mit liv, og derfor skal jeg selv skabe det liv jeg vil have, det var der ikke andre der kunne komme og gøre. Det krævede at jeg ændrede min tankegang og så mit liv med et nyt perspektiv, og det har Andreas hjulpet mig med at se.

Ting man synes er svære og uoverskuelige får Andreas til at virke spændende, simple og overskuelige. Andreas ligger meget vægt på, at han sammen med mig finder ud af, hvad der er mine behov, og hvordan jeg får dem opfyldt. Han er en humør bombe og det er svært at forklare, hvad det er der gør at en samtale med Andreas virker, men min konklusion må være, at det er Andreas som person der gør det. Hans væsen er rolig, glad, energisk, nysgerrig, empatisk, varmt, engageret og autentisk.

Efter min første samtale med Andreas var han allerede kommet ind i mit hoved, fordi gennem hele samtalen med ham, havde han haft energi til at få mig til at grine, lige når jeg var ved at tude. Så hver gang jeg havde lyst til bare at ligge mig ned og tude, fik han mig til at grine selv om han ikke var tilstede, men hans stemme var trængt ind i mit hoved, og jeg kunne høre de ting han sagde.

Andreas har helt klart været vendepunktet i mit liv. Det er ikke fordi jeg lever et liv på røde roser, men jeg har fået metoder til hvordan jeg kan skabe et liv på røde roser, og hvordan jeg håndter det at være ked af det.

Det der er det bedste ved at snakke med Andreas, er at han bruger sig selv og sin personlighed. Man føler ikke han sidder med et papir foran sig, med de ting han har lært han skal sige og gøre, men han høre på hvad man siger, og ud fra det snakker han og bruger sig selv personligt til at hjælpe en med at opnå sine mål.

Det gør det nemmere at vise hvem man selv er, især fordi at samtalen foregår over telefon så man kan sidde og ligne lort i sin seng og bare snakke uden at skulle have overskud til at møde op et sted og se okay ud.

Der er rum for at kunne være afslappet og vise hvem man er uden at skulle tage en maske på. Jeg kan kun varmt anbefale Andreas og jeg tror aldrig du vil fortryde at tage kontakt til ham!

Instagram
Facebook